Mergi la conţinutul principal

Solutii software

Solutii software integrate pentru proiecte eficiente

""

 Activitatea principala a acestor departamente este realizarea de solutii. CyberITsoft pune la dispozitia clientilor un pachet diversificat de solutii software – solutii de tip ERP, CRM, DMS. Putem dezvolta solutii software customizate (module noi, interfete, software dedicat, website-uri). Dispunem de o experienta vasta în proiectarea, implementarea si mentenanta aplicatiilor software integrate pe baza cerintelor definite împreuna cu beneficiarul.

Model: PDP-WIN-DSK

Aplicatie de printare automata a PDF-urilor dintr-un folder pentru optimizarea actiunilor repetitive de print.

Aplicatia ruleaza pe Windows si se configureaza rapid. Printeaza automat orice fisier indentificat in folder-ul sursa si apoi muta fisierul tiparit intr-un alt director astfel incat sa gestionati mai usor documentele care au fost tiparite.Aplicatia o data configurata ruleaza ca un proces in background accesibil in systemtray.Se pot automatiza fluxuri de tiparire documente PDF atat pe imprimante laser cat si pe imprimante inkjet sau termice.

 

Model:AGC-WCE-STD

AgriCollector - colectare coduri de bare si tag-uri RFID cu terminale mobile in agricultura software pentru colectarea codurilor de bare sau a tag-urilor RFID scanate, compatibil cu terminalele mobile Zebra Workabout Pro 4 si modulul Agrident AIR300

AgriCollector este o solutie software pentru colectarea de coduri de bare si tag-uri RFID in agricultura, mai ales in ferme zootehnice, utilizabila pe terminale mobile. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pentru PC.

 

Model:AGS-WCE-STD

AgriScan este o solutie software pentru scanarea de coduri de bare si tag-uri RFID in agricultura, mai ales in ferme zootehnice, utilizabila pe terminale mobile. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pentru PC.

Cu ajutorul aplicatiei front-office (de pe terminalul mobil), identificati animalele pentru operatiuni ulterioare (evidenta, control veterinar, furnizare catre anumiti parteneri etc.).

 

 

Model: AST-DSK-1U

Assets este o solutie de urmarire a activelor din companie, precum: calculatoare si echipamente IT, mobilier, instrumente si vehicule. Software-ul este de un real folos si pentru gestionarea dosarelor, a cartilor si a imprumuturilor. Solutia este alcatuita dintr-o aplicatie back-office, cu functie de administrare a inventarului.

Principalul mod de utilizare este urmatorul: pentru fiecare articol nou adaugat se genereaza un numar de identificare unic. 

 

 

Model:AST-WCE-1UM

Assets este o solutie de urmarire a activelor din companie, precum: calculatoare si echipamente IT, mobilier, instrumente si vehicule. Software-ul este de un real folos si pentru gestionarea dosarelor, a cartilor si a imprumuturilor. Solutia este alcatuita dintr-o aplicatie pentru terminal mobil, cu functie de administrare a inventarului, instalata in retea si una sau mai multe aplicatii front-office utilizate pe terminale mobile, folosite pentru inventarierea in locatii si raportarea datelor culese in aplicatia centrala.

 

 

Model: BCG-DSK-STD

Barcode Generator este o solutie software pentru crearea de coduri de bare in numeroase formaturi si pentru tiparirea acestora cu orice tip de imprimanta de etichete sau de documente. Platforma permite salvarea codurilor generate pentru proiecte ulterioare si exportul catre aplicatii de prelucrare a imaginilor (Photoshop, de exemplu) pentru obtinerea unor etichete complexe.Aplicatia faciliteaza generarea de coduri de bare de diverse dimensiuni, forme si culori, care encodeaza informatii numerice, alfanumerice si simboluri. 

 

Model: BLD-DSK-STD

Barcode Label Designer este un software de design si imprimare etichete, usor de folosit. Va ajuta sa creati etichete cu texte, coduri de bare, imagini si sa le tipariti pe orice tip de imprimante termice sau de documente. Informatiile se importa direct din baze de date Microsoft Excel. In modul designer stabiliti ce informatii vor fi imprimate si modul de afisare pe eticheta. Cand comutati in modul de previzualizare, vedeti etichetele asa cum vor fi ele tiparite, deoarece Barcode Label Designer preia informatiile din baza de date si genereaza imagini conform inregistrarilor.

 

Model:MSM-DSK-STD

Events este o solutie software destinata generarii, imprimarii, scanarii si gestionarii biletelor sau legitimatiilor de acces. Este alcatuita din 3 componente: aplicatie de administrare, aplicatie de generare si tiparire, precum si aplicatie de validare a biletelor sau a legitimatiilor. Cu ajutorul aplicatiei de administrare creati designul personalizat al biletelor sau legitimatiilor. Stabiliti detalii precum dimensiunea tichetului/legitimatiei, suprafa de tiparit, fonturi, culori, baza de date din care se importa informatiile de imprimat, formatul codurilor de bare si codul unic de acces.

 

Model: HVM-DSK-STD

Harvesting Management este o solutie software care automatizeaza procesul de gestionare al activitatii de recoltare a fructelor si legumelor cu zilieri. Include aplicatie back-office si aplicatie POS.Aplicatia back-office permite adaugarea si definirea de articole, adaugarea si definirea de tipuri de utilizatori, evidenta cantaririlor si generarea de rapoarte de activitate. Adaugati categorii de articole (legume, fructe etc.) si detalii relevante. Adaugati articole si desemnati categoria din care fac parte - veti putea sa generati raporte mult mai clare si mai detaliate.

 

Model: CIO-WCE-STD

Mobile Checking este o solutie de urmarire a fluxului de intrari/iesiri si a stocului curent, alcatuita din 2 aplicatii (back-office si front-office) conectate la o baza de date. Aplicatia back-office se foloseste pe PC pentru setarea nomenclatoarelor de produse, categorii, dimensiuni si culori, precum si pentru generarea de rapoarte. Aplicatia front-office se instaleaza direct pe terminalele mobile, pentru identificarea produselor, precum si pentru introducerea si scoaterea acestora din stoc.

 

Model:BCL-AND-STD

Mobile Collector Android este o aplicatie mobila de contorizare a numarului de scanari cu ajutorul terminalelor portabile. Se poate utiliza pentru efectuarea numaratorilor la inventariere sau pentru validarea receptiilor. Prin accesarea optiunii Colectare puteti sa scana coduri de bare. Aici puteti introduce denumirea si cantitatea constatata pentru respectivul cod de bare. In Lista regasiti evidenta codurilor de bare colectate. Pentru fiecare cod de bare scanat se afiseaza denumirea si cantitatea introdusa. Aveti si posibilitatea stergerii liniilor din lista.

 

Model: BCL-WCE-STD

Mobile Collector este o solutie mobila de contorizare a numarului de scanari cu ajutorul terminalelor portabile. Se poate utiliza pentru efectuarea numaratorilor la inventariere sau pentru validarea receptiilor. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pentru PC cu rol de sincronizare a informatiilor colectate. Aplicatia de sincronizare permite copierea fisierului CSV creat de Barcode Collector pe terminalul mobil in locatia dorita pe PC. Aceeasi aplicatie faciliteaza transferul unui fisier CSV in terminalul mobil, care sa fie utilizat ca baza de date.

 

Model: MIV-DSK-1U

Mobile Invoicing este o solutie software de facturare mobila cu ajutorul terminalelor si al altor dispozitive portabile similare cu sistem de operare Windows CE, Mobile sau Embedded. Contine o aplicatie back-office, instalata pe serverul companiei, pentru preluarea datelor culese si prelucrarea centralizata si un modul de comunicare intre aplicatia de back-office si aplicatia de front-office pentru terminale mobile (MIV-WCE-1UM).

 

 

Model:MIV-WCE-1UM

Mobile Invoicing pentru terminalul mobil este o solutie software de facturare mobila cu ajutorul terminalelor si al altor dispozitive portabile similare cu sistem de operare Windows CE, Mobile sau Embedded. Contine o aplicatie front-office, instalata pe dispozitivul mobil, pentru culegerea datelor pe teren.

 

 

 

 

Model: WMS-WCE-OCS

Mobile OCS este o aplicatie care face legatura intre terminalul mobil al angajatilor din depozit cu comenzile primite intr-un magazin online bazat pe OpenCart. Este o solutie formata din doua componente: o aplicatie pentru terminale mobile, pentru identificarea in depozit a produselor solicitate intr-un magazin online si pentru validarea comenzii si un webservice PHP care realizeaza comunicarea intre aplicatiile instalate pe terminale si magazinul online creat cu ajutorul platformei OpenCart.

 

 

Model: MWM-WCE-STD

Mobile Warehouse este o solutie de gestionare a operatiunilor specifice depozitelor: receptii de marfa, livrari, inventarieri, transferuri intre locatii aflate in acelasi depozit sau intre depozite diferite. Solutia contine o aplicatie back-office. In Mobile Warehouse, prin accesarea optiunii Articole puteti vizualiza lista articolelor existente in gestiune. Aici adaugati articole noi, modificati informatii de identificare si stergeti articole. Puteti cauta articolele listate potrivit unor criterii stabilite.

 

Model:MW-WCE-1UM

Mobile Warehouse este o solutie de gestionare a operatiunilor specifice depozitelor: receptii de marfa, livrari, inventarieri, transferuri intre locatii aflate in acelasi depozit sau intre depozite diferite. Solutia contine o aplicatie back-office si o aplicatie front office conectate la o aceeasi baza de date. Mobile Warehouse, prin accesarea optiunii Articole puteti vizualiza lista articolelor existente in gestiune. Aici adaugati articole noi, modificati informatii de identificare si stergeti articole. 

 

Model: RTL-DSK-STD

Retail este o solutie software care faciliteaza realizarea si supravegherea intregului proces de vanzare. Sunt incluse in aceasta solutie: aplicatia back-office, aplicatia pentru sistemul POS si aplicatia front-office pentru terminal mobil.Aplicatia back-office se utilizeaza pentru introducerea de nomenclatoare ale produselor comercializate, ceea ce permite ca terminalele mobile cu aplicatia front-office sa fie folosite pentru operatiuni de intrare si iesire marfa, de transfer si de inventariere, iar pe sistemele POS cu aplicatia corespunzatoare sa fie efectuate vanzari.

 

Model: SCP-KIT-ENT

Scale Print este o solutie complexa de cantarire si tiparire de etichete. Este alcatuita din: aplicatie back-office, aplicatie front-office si print server.Aplicatia back-office permite adaugarea de liste de articole, categorii de produse, unitati de masura si cote TVA. Informatiile din liste pot fi importate din si exportate in fisiere Excel. Pentru orice intrare din nomenclatoare se pot adauga informatii noi, iar intrarile existente se pot modifica sau sterge, conform cerintelor.

 

Model: SCP-KIT-PRO

Scale Print este o solutie complexa de cantarire si tiparire de etichete. Este alcatuita din: aplicatie back-office, aplicatie front-office si print server.Aplicatia back-office permite adaugarea de liste de articole, categorii de produse, unitati de masura si cote TVA. Informatiile din liste pot fi importate din si exportate in fisiere Excel. Pentru orice intrare din nomenclatoare se pot adauga informatii noi, iar intrarile existente se pot modifica sau sterge, conform cerintelor.

Model: SCP-KIT-STD

Scale Print este o solutie complexa de cantarire si tiparire de etichete. Este alcatuita din: aplicatie back-office, aplicatie front-office si print server.Aplicatia back-office permite adaugarea de liste de articole, categorii de produse, unitati de masura si cote TVA. Informatiile din liste pot fi importate din si exportate in fisiere Excel. Pentru orice intrare din nomenclatoare se pot adauga informatii noi, iar intrarile existente se pot modifica sau sterge, conform cerintelor.

 

Model: SCP-DSK-STD

Scale Print este o solutie complexa de cantarire si tiparire de etichete. Este alcatuita din: aplicatie back-office, aplicatie front-office si print server.Aplicatia back-office permite adaugarea de liste de articole, categorii de produse, unitati de masura si cote TVA. Informatiile din liste pot fi importate din si exportate in fisiere Excel. Pentru orice intrare din nomenclatoare se pot adauga informatii noi, iar intrarile existente se pot modifica sau sterge, conform cerintelor.

 

Model: SRV-DSK-1U

Service este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor de reparare si mentenanta. Este alcatuita dintr-o aplicatie back-office, utilizata pe PC si o aplicatie front-office, folosita pe terminale mobile.Aplicatia back-office faciliteaza importul de fisiere CSV sau text cu informatii despre produse, piese si tipuri de piese.Service pentru terminalele mobile are 2 module, unul pentru identificarea produselor, pieselor si a tipurilor de piese si un modul de operare a fisei de service.

 

Model: SRV-WCE-1UM

Service este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor de reparare si mentenanta. Este alcatuita dintr-o aplicatie back-office, utilizata pe PC si o aplicatie front-office, folosita pe terminale mobile.Aplicatia back-office faciliteaza importul de fisiere CSV sau text cu informatii despre produse, piese si tipuri de piese.Service pentru terminalele mobile are 2 module, unul pentru identificarea produselor, pieselor si a tipurilor de piese si un modul de operare a fisei de service. 

 

 

Model: TWH-WIN-STD

TourWatch este o solutie de administrare si verificare a obiectivelor protejate, compusa din baza de date si aplicatie back-office pentru PC, care faciliteaza popularea bazei de date, sincronizarea cu cititoarele mobile si gestionarea datelor obtinute prin scanare.Aveti la dispozitie nomenclatoare de obiective, sectiuni si agenti. Pe fiecare lista puteti efectua operatiuni de cautare, filtrare, adaugare, modificare, stergere, duplicare, grupare.

 

 

Model: TBT-DSK-1U

Traceability este o solutie software destinata trasabilitatii materiilor prime si a produselor finite.Aplicatia back-office ofera posibilitatea adaugarii de informatii referitoare la receptii, comenzi si consumuri noi, precum si posibilitatea vizualizarii unui istoric pentru fiecare categorie de operatiuni.Incarcarea stocului de materii prime se realizeaza prin introducerea informatiilor despre articolele receptionate de la furnizori.

 

 

Model: TBT-WCE-1UM

Traceability este o solutie software destinata trasabilitatii materiilor prime si a produselor finite. Aplicatia pentru terminale mobile ofera posibilitatea adaugarii de informatii referitoare la receptii, comenzi si consumuri noi, precum si posibilitatea vizualizarii unui istoric pentru fiecare categorie de operatiuni. Incarcarea stocului de materii prime se realizeaza prin introducerea informatiilor despre articolele receptionate de la furnizori. Pentru fiecare articol adaugat se pot stabili 12 tipuri de caracteristici, cele mai importante fiind: grosime, lungime, latime, suprafata, diametru interior sau arie.

 

Model: WMS-DSK-1U

Warehouse este o solutie de automatizare a operatiunilor de inventariere dedicata companiilor care activeaza in domenii precum: productie, transporturi si logistica, desfacere, telecomunicatii, administratie de stat, ingrijirea sanatatii. Stocurile si miscarile de produse din depozite sunt gestionate cu echipamente mobile de scanat si culegere date pe teren folosind tehnologia codurilor de bare, RFID, Pick by Voice, Put by Voice, Pick by Light, Put by Light.

 

Model: WMS-WCE-1UM

Warehouse este o solutie de automatizare a operatiunilor de inventariere dedicata companiilor care activeaza in domenii precum: productie, transporturi si logistica, desfacere, telecomunicatii, administratie de stat, ingrijirea sanatatii. Stocurile si miscarile de produse din depozite sunt gestionate cu echipamente mobile de scanat si culegere date pe teren folosind tehnologia codurilor de bare, RFID, Pick by Voice, Put by Voice, Pick by Light, Put by Light.

 

Model: WMS-BCL-STD

Warehouse Collector este o aplicatie pentru PC care faciliteaza efectuarea receptiilor si livrarilor de marfa, precum si inventarierea articolelor din gestiune cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare. La prima rulare, aplicatia creeaza o baza de date pe care o puteti popula prin adaugarea sau importarea nomenclatoarelor de articole si de locatii pentru depozitare. Pentru articole sunt precizate informatii de identificare precum: cod de bare, denumire, unitate de masura, pret unitar de intrare si de iesire. Se pot adauga articole in lista, iar cele existente se pot modifica sau sterge.

Model: BLP-DSK-STD

Barcode Label Printing este un software uşor de folosit, software de design şi imprimare etichete, WYSIWYG ce permite crearea de etichete cu coduri de bare, texte, imagini pentru imprimarea pe imprimante direct termice, cu transfer termic sau pe orice alt tip de imprimantă. Cu Barcode Label Printing, câteva mişcări şi click-uri de mouse sunt de ajuns pentru a combina coduri de bare, texte şi imagini în etichete profesionale. Cu Barcode Label Printing, câteva mişcări şi click-uri de mouse sunt de ajuns pentru a combina coduri de bare, texte şi imagini în etichete profesionale. 
 

Model: BCAXDLL-STD

Barcode ActiveX permite utilizarea codurilor de bare în aplicaţiile ce au suport pentru ActiveX-uri. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile soluţii software sau pentru utilizatorii obişnuiţi care doresc generarea de coduri de bare în aplicaţii ce suportă tehnologia ActiveX. Mai mult, Barcode ActiveX calculează automat toate caracterele start / stop și sumele/caracterele de control în fomatele de coduri de bare unde este necesar acest lucru.
 
 

Model: BCJAVA-STD

Componentele Java pentru generarea de coduri de bare permit utilizarea codurilor de bare în JavaBeans, Applets, Servlets şi clasele Java. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile soluţii software. Componentele Java pentru generarea de coduri de bare permit utilizarea codurilor de bare în JavaBeans, Applets, Servlets şi clasele Java.
 
 
 

Model: BCNET-STD

Barcode .NET este flexibil şi o puternică componentă .NET ce permite cu uşurinţă crearea de sisteme profesionale de generare şi imprimare a codurilor bare în aplicaţiile dezvoltate în .NET. Barcode.NET suportă majoritatea formatelor liniare (1D), formatele poştale şi 2D a codurilor de bare printre care Code 39Code 128, EAN 13 & UPC, Postal (USPS, British Royal Mail, Australia Post, DHL, etc.), Data Matrix, QR Code, PDF 417 şi alte simbologii uzuale.
 
 

Model: BCPHP-STD

Clasele PHP pentru generarea de coduri de bare permit celor ce folosesc PHP-ul pentru crearea de website-uri şi de alte soluţii software dezvoltate în PHP posibilitatea de generare şi imprimare a codurilor bare din propriile soluţii.
 
 
 
 
 
 
 

Model: BCVCL-STD

Componentele VCL pentru generarea de coduri de bare sunt destinate dezvoltatorilor ce folosesc ca mediu de dezvoltare Delphi. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile soluţii software.
 
 
 
 
 

Model: BCD-WIN-CIEL

Barcode Ciel este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Ciel. La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Ciel. Pentru identificarea cat mai precisa a fiecarui articol din lista sunt precizate detalii referitoare la: codul de bare, codul articolului, denumire si unitate de masura. Se pot efectua cautari dupa primele litere ale denumirii articolului.

 

 

Model: BCD-WIN-CTC

Barcode CTCE este o aplicatie pentru PC care permite crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru mijloace fixe si obiecte de inventar din sistemul integrat CTCE. La pornirea aplicatiei se afiseaza lista mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar. Pentru fiecare intrare din lista se precizeaza codul de bare, codul de produs, denumirea, cantitatea si tipul. Este posibila efectuarea de cautari dupa denumirea bunurilor.

 

 

Model: BCD-WIN-IMM

Barcode ImmERP este o solutie software pentru crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele si operatorii listati in ImmERP. Solutia este alcatuita din doua componente: o aplicatia pentru PC si un webservice ce asigura comunicarea intre aplicatia back-office si ImmERP. La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor sau a operatorilor, in functie de selectia pe care o efectuati. Pentru fiecare intrare din lista sunt precizate elemente de identificare.

 

 

Model: BCD-WIN-SAGA

Barcode Saga este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Saga. La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Saga. Pentru identificarea cat mai precisa a fiecarui articol din lista sunt precizate detalii referitoare la: codul de bare, codul articolului, denumire si pret de vanzare. Se pot efectua cautari dupa oricare dintre elementele de identificare.

 

Model: BCD-DSK-MENTOR

Barcode WinMentor ajuta la crearea si imprimarea de etichete pentru articolele gestionate cu ajutorul programului de contabilitate WinMentor. Pentru ca transferul de informatii intre aplicatia de tiparire si platforma de contabilitate sa se desfasoare in timp real, este necesar sa detineti o licenta de DocImpServer.

 

 

Model: INV-BCL-STD

Inventory Collector este o solutie de inventariere destinata utilizarii impreuna cu cititoare de coduri de bare Data Collector. Solutia este alcatuita din doua aplicatii: server si back-office. Aplicatia server creeaza o baza de date in care, cu ajutorul aplicatiei back-office, puteti adauga sau importa nomenclatorul de articole si lista locatiilor de inventariere. Tot cu ajutorul aplicatiei back-office puteti sincroniza datele din cititoarele pentru coduri de bare cu baza de date.

 

 

Model: INV-WCE-CTC

Inventory CTCE este o solutie software de inventariere a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul integrat CTCE. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil, aplicatie de sincronizare si webservice pentru comunicare cu CTCE. La pornirea aplicatiei Inventory CTCE este necesar sa folositi user-ul si parola din CTCE pentru autentificarea pe terminalul mobil.

 

Model: INV-WCE-SAGA

Inventory Saga este o solutie software de inventariere a articolelor cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul de gestiune Saga. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil si aplicatie de sincronizare cu Saga. Aplicatia Inventory Saga faciliteaza efectuarea operatiunilor de identificare si inventariere a articolelor cu ajutorul terminalelor mobile. Folosind functia de Identificare, dupa scanare, pe ecran se afiseaza informatii detaliate despre articol: cod de bare, cod articol, denumire, unitate de masura si tip.

 

Model: INV-WCE-STD

Mobile Inventory este o solutie de inventariere alcatuita din 2 aplicatii: back-office si front-office. Aplicatia back-office se foloseste pe PC pentru a sincroniza informatiile din baza de date cu cele colectate pe terminalele mobile. Aplicatia front-office se instaleaza direct pe terminalele mobile si faciliteaza efectuarea de operatiuni precum identificarea produselor, inventarierea si vizualizarea inventarelor. Pentru efectuarea inventarului, exportati un fisier Excel din aplicatia ERP folosita.

 

Model: INV-AND-STD

Mobile Inventory Android este o solutie de inventariere alcatuita dintr-o baza de date si 2 aplicatii: back-office si front-office. Aplicatia back-office se foloseste pe PC si permite deschiderea inventarelor prin importul fisierelor Excel generate inclusiv din aplicatii de gestiune si mentine evidenta acestora. Aplicatia front-office se instaleaza direct pe terminalele mobile.

 

 

 

Model: WMS-WCE-IMM

Warehouse ImmERP este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune ImmERP. Poate fi folosita de orice companie, indiferent de marime, pentru administrarea fluxurilor de marfuri si produse. Sunt incluse doua componente: aplicatie front-office, pentru terminalele mobile si webservice care asigura comunicarea cu ImmERP.

 

 

Model: WMS-WCE-OMC

Warehouse OMC este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune OMC. Poate fi folosita de orice companie, indiferent de marime, pentru administrarea fluxurilor de marfuri si produse. Este alcatuita din 3 componente: aplicatie pentru PC, aplicatie pentru terminal si baza de date.

 

 

Model: WMS-AND-OMC

Warehouse OMC Android este o aplicatie pentru gestionarea operatiunilor din depozite care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune OMC. Poate fi folosita de orice companie, indiferent de marime, pentru administrarea fluxurilor de marfuri si produse. Se foloseste pe terminale mobile cu sistem de operare Android.

 

 

 

 

Model: WMS-WCE-SAGA

Warehouse Saga este o solutie software pentru gestionarea mobila a activitatilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune Saga. Contine 2 componente: o aplicatie back-office, pentru PC si o aplicatie front-office, pentru terminalele mobile.In aplicatia back-office se afiseaza o lista a documentelor create cu Warehouse Saga pe terminalul mobil. Documentele afisate pot fi filtrate si grupate dupa diverse criterii. Documentele se pot exporta in format TXT, pentru a putea fi importate in Saga si pentru prelucrare ulterioara.

 

Model: WMS-WCE-MENTOR

Warehouse WinMentor este o solutie software mobila pentru gestionarea operatiunilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de contabilitate WinMentor. Poate fi folosita de orice companie, indiferent de marime, pentru administrarea fluxurilor de marfuri si produse. Contine doua componente: aplicatie front-office, pentru terminalele portabile si webservice care asigura comunicarea intre aplicatia mobila si platforma de contabilitate WinMentor.

 

 

Model: WMS-WCE-WMC

Soluţia vă oferă posibilitatea de gestionare eficientă a stocurilor, prin emiterea rapidă a documentelor de ieşire şi înregistrarea simplă a documentelor de intrare. Ş tiţi exact ce aveţi pe stoc, iar datorită posibilităţii configurării stocului minim şi maxim la produse ştiţi cât trebuie comandat la furnizor sau ce marfă aveţi în exces.

 

 

Haideţi Să Discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@cyberitsoft.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.

Consultanti CyberitSoft alaturi de tine

Esti gata sa cresti, sau sa lansezi afacerea ta ?