Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Warehouse Collector - Software de gestionare a operatiunilor in depozite cu cititoare de coduri de bare

CyberITsoft Warehouse Collector - Software de gestionare a operatiunilor in depozite cu cititoare de coduri de bare

Software pentru gestionarea operatiunilor din depozite, compatibil cu cititoarele de coduri de bare Zebra CS3000, CS3070, CS4070.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

CyberITsoft Warehouse Collector este o aplicatie pentru PC care faciliteaza efectuarea receptiilor si livrarilor de marfa, precum si inventarierea articolelor din gestiune cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare.

La prima rulare, aplicatia creeaza o baza de date pe care o puteti popula prin adaugarea sau importarea nomenclatoarelor de articole si de locatii pentru depozitare. Pentru articole sunt precizate informatii de identificare precum: cod de bare, denumire, unitate de masura, pret unitar de intrare si de iesire. Se pot adauga articole in lista, iar cele existente se pot modifica sau sterge. Stocurile pe articole sunt calculate si afisate pe locatii. In lista de locatii se regasesc spatiile unde se efectueaza inventarul, se receptioneaza sau se expediaza marfa. Locatiile pot fi setate ca gestiuni sau subgestiuni.

Prin accesarea categoriei de Intrari vedeti lista tuturor receptiilor efectuate intr-o perioada determinata. In istoric se afiseaza: data si ora importului, denumirea articolului, cantitatea primita si valoarea. Informatiile se pot centraliza intr-un raport care poate fi tiparit sau exportat in format Excel.

Categoria Iesiri contine lista livrarilor efectuate. Pentru fiecare iesire se afiseaza: data si ora importului, data si ora scanarii, denumirea articolului, cantitatea expediata si valoarea. Si informatiile din aceasta categorie pot fi tiparite sau exportate in Excel sub forma unui raport.

In Istoric inventarieri puteti vizualiza date referitoare la inventarul efectuat dupa sincronizarea datelor din cititorul mobil cu informatiile din baza de date. Raportul corespunzator inventarului efectuat se poate tipari sau exporta in format Excel. Pentru ca stocul scriptic sa fie inlocuit cu stocul fizic aflat in urma scanarii, este necesara validarea inventarului.

In Stoc aveti evidenta centralizata a tuturor articolelor cu precizarea cantitatii curente si a valorii acesteia precum si a locatiilor de depozitare. Pentru fiecare articol este disponibila o fisa de magazie, care contine istoricul intrarilor si al iesirilor din stoc.

Principalele beneficii ale utilizarii aplicatiei Cyberitsoft Warehouse Collector sunt:
  • evidenta clara a articolelor si locatiilor;
  • inventariere pe produse si locatii;
  • istoric al tranzactiilor (intrari, iesiri);
  • lista centralizata a articolelor si a locatiilor de depozitare;
  • posibilitatea generarii de rapoarte de intrare/iesire si de fise de magazie.

Cyberitsoft Warehouse Collector functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1. Aplicatia este compatibila cu cititoarele de coduri de bare Zebra CS3000, CS3070, CS4070.

Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru PC. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.