Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Scale Print - Software pentru cantarire si etichetare

CyberITsoft Scale Print - Software pentru cantarire si etichetare

Solutie autonoma de cantarire si etichetare inclusiv cu functie de numarare.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

CyberITsoft Scale Print este o solutie complexa de cantarire si tiparire de etichete. Este alcatuita din: aplicatie back-office, aplicatie front-office si print server.

Aplicatia back-office permite adaugarea de liste de articole, categorii de produse, unitati de masura si cote TVA. Informatiile din liste pot fi importate din si exportate in fisiere Excel. Pentru orice intrare din nomenclatoare se pot adauga informatii noi, iar intrarile existente se pot modifica sau sterge, conform cerintelor.

Functia de numarare articole va permite ca in momentul setarii unui articol nou, sa setati si atributul numarabil iar mai apoi, greutate unitara a articolului. In momentul in care produsul este cantarit, greutatea totala se imparte la greutatea unitare, otinandu-se astfel numarul de articole aflate pe canar. Numarul rezultat se poate printa pe eticheta sub forma de text sau cod de bare. De asemenea, se poate printa un cod de bare care sa contina codul PLU si numarul pieselor cantarite. In cazul unui articol cu greutate variabila se va obtine greutatea articolului.

Pentru articolele listate veti putea seta: categorie, unitate de masura, cota TVA si o fotografie reprezentativa. Imaginea se va afisa in aplicatia front-office, pentru o identificare mai rapida a produselor. Codul de articol se alcatuieste din prefixul EAN (20-29) si codul PLU.

Informatiile din Istoric cantariri se pot afisa pe perioade determinate conform cerintelor. Lista din aceasta categorie se poate exporta in format Excel pentru prelucrare ulterioara.

In Formate etichete puteti adauga sabloane noi sau puteti modifica ori sterge formatele existente. Lista de formate disponibile se va regasi si in aplicatia front-office.

Aplicatia front-office afiseaza principalele categorii de produse si formatele de etichete utilizabile pentru fiecare articol dupa cantarire. Puteti alege ce categorie de articole este afisata. Daca nu se pot afisa toate produsele din categorie intr-un singur ecran, se vor genera automat mai multe pagini si veti avea posibilitatea sa navigati intre ele.

Dupa selectarea unui produs prin apasarea butonului desemnat, se poate efectua cantarirea si se poate tipari eticheta cu greutatea rezultata. Se pot efectua mai multe cantariri consecutive pentru acelasi articol. Daca este necesara schimbarea articolului, se inchide fereastra activa si se reia procedura de mai sus.

Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Scale Print sunt:
  • gestionarea unei mari varietati de articole;
  • posibilitatea introducerii si vizualizarii de informatii detaliate despre articole;
  • multiple formate de etichete utilizabile;
  • tiparirea de etichete cu pret in functie de cantitatea cantarita;
  • meniu disponibil in limba romana si in limba engleza;
  • compatibila cu o gama larga de sisteme POS si cantare cu eticheta.

Aplicatia back-office functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1.

Cyberitsoft Scale Print front-office este compatibila cu sistemele POS cu sistem de operare Windows XP cel putin si cu cantarele Dibal, Digi, Ohaus si SWS.

Pretul afisat este pentru 1 licenta ce se va activa pe sistemul POS. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.