Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Scale Print - Sistem complet de cantarire, numarare si etichetare profesional

CyberITsoft Scale Print - Sistem complet de cantarire, numarare si etichetare profesional

Solutie autonoma de cantarire si etichetare inclusiv cu functie de numarare.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

CyberITsoft Scale Print este o solutie complexa de cantarire si tiparire de etichete. Este alcatuita din: aplicatie back-office, aplicatie front-office si print server.

Aplicatia back-office permite adaugarea de liste de articole, categorii de produse, unitati de masura si cote TVA. Informatiile din liste pot fi importate din si exportate in fisiere Excel. Pentru orice intrare din nomenclatoare se pot adauga informatii noi, iar intrarile existente se pot modifica sau sterge, conform cerintelor.

Functia de numarare articole va permite ca in momentul setarii unui articol nou, sa setati si atributul numarabil iar mai apoi, greutate unitara a articolului. In momentul in care produsul este cantarit, greutatea totala se imparte la greutatea unitare, otinandu-se astfel numarul de articole aflate pe canar. Numarul rezultat se poate printa pe eticheta sub forma de text sau cod de bare. De asemenea, se poate printa un cod de bare care sa contina codul PLU si numarul pieselor cantarite. In cazul unui articol cu greutate variabila se va obtine greutatea articolului.

Pentru articolele listate veti putea seta: categorie, unitate de masura, cota TVA si o fotografie reprezentativa. Imaginea se va afisa in aplicatia front-office, pentru o identificare mai rapida a produselor. Codul de articol se alcatuieste din prefixul EAN (20-29) si codul PLU.

Informatiile din Istoric cantariri se pot afisa pe perioade determinate conform cerintelor. Lista din aceasta categorie se poate exporta in format Excel pentru prelucrare ulterioara.

In Formate etichete puteti adauga sabloane noi sau puteti modifica ori sterge formatele existente. Lista de formate disponibile se va regasi si in aplicatia front-office.

Aplicatia front-office afiseaza principalele categorii de produse si formatele de etichete utilizabile pentru fiecare articol dupa cantarire. Puteti alege ce categorie de articole este afisata. Daca nu se pot afisa toate produsele din categorie intr-un singur ecran, se vor genera automat mai multe pagini si veti avea posibilitatea sa navigati intre ele.

Dupa selectarea unui produs prin apasarea butonului desemnat, se poate efectua cantarirea si se poate tipari eticheta cu greutatea rezultata. Se pot efectua mai multe cantariri consecutive pentru acelasi articol. Daca este necesara schimbarea articolului, se inchide fereastra activa si se reia procedura de mai sus.

Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Scale Print sunt:
 • gestionarea unei mari varietati de articole;
 • posibilitatea introducerii si vizualizarii de informatii detaliate despre articole;
 • multiple formate de etichete utilizabile;
 • tiparirea de etichete cu pret in functie de cantitatea cantarita;
 • meniu disponibil in limba romana si in limba engleza;
 • compatibila cu o gama larga de sisteme POS si cantare cu eticheta.

Aplicatia back-office functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1.

Sistemul POS Elo all-in-one 15E2

Elo 15E2 este un sistem POS all-in-one si reprezinta o solutie dedicata comerciantilor, care are doua calitati foarte importante: un monitor tactil de mari dimensiuni si o unitate cu design compact, ce ocupa un spatiu redus. Elo 15E2 este robust si performant, adecvat utilizarii comerciale intense.

Principalele caracteristici ale sistemului POS Elo 15E2 sunt:

 • monitor tactil cu un aspect deosebit;
 • design compact, astfel incat sa ocupe un spatiu cat mai redus;
 • este protejat cu o suprafata de sticla, usor de curatat, care asigura durata indelungata de functionare si imagini optime;
 • configuratie performanta, bazata pe procesor Intel Quad Core;
 • 4 GB RAM pentru rularea aplicatiilor solicitante necesare in punctele de vanzare;
 • SSD-ul de 128 GB ofera un bun spatiu de stocare, durabil, silentios si rapid;
 • diagnosticare in timp real si mentenanta simplificata.
Cantarul Dibal G305

Dibal G305 este un cantar cu dubla scala de masurare si are rolul de a verifica greutatea produselor. Cantarul Dibal G305 este echipat cu ecran LCD iluminat din interior, orientat catre utilizator. Informatiile sunt vizibile in mod clar indiferent de mediul unde se foloseste cantarul (in spatii inchise, cu iluminare slaba ori in spatii deschise, in plin soare). Cantarul afiseaza masa in kg prin intermediul a 4 cifre.

Principalele caracteristici ale cantarului Dibal G305 sunt:

 • Design compact si elegant
 • Interfata serial
 • Platan din inox cu dimensiuni de 303x233 mm
 • Ecran LCD iluminat din interior
Imprimanta de etichete Citizen CL-S621II

Citizen CL-S621II este o imprimanta de etichete fiabila si robusta, construita pentru uz in mediu semi-industrial. Beneficiaza de mecanisme metalice foarte rezistente, carcasa de plastic dur si panou de control cu 4 butoane multifunctionale. Citizen CL-S621II vine sa inlocuiasca popularul model CL-S621 si aduce un plus de performanta si fiabilitate in gama imprimantelor de etichete semi-profesionale entry-level.

Cu ce vine noua imprimanta de etichete CL-S621II ?

 • Citizen a dublat memoria de la 8MB RAM la 16MB si de la 2MB FLASH la 4MB;
 • Suport nativ pentru Windows Vista, Windows 7, Windows 8 si Windows 10.

Mecanismul All-Metal Hi-Lift™ cu care este dotata imprimanta CL-S621 faciliteaza schimbarea mult mai usoara a etichetelor si a ribonului insemnand mai putine opriri si mai putine erori.

Porturile Serial (RS232) si USB 2.0 sunt prezente in versiunea standard: prin interfetele standard se garanteaza posibilitatea conectarii imprimantei la orice calculator. Interfetele optionale LPT (paralel), Ethernet LAN si Wireless LAN (WiFi) se pot comanda separat. Instalarea interfetelor suplimentare in interiorul imprimantei se face simplu si usor.

Avantajele sistemului complet de etichetare profesional
 • Proiectat pentru afacerile mijlocii, cu un volum mediu de printare si utilizare;
 • O solutie moderna si performanta de etichetare, datorii noii imprimante Citizen;
 • Sistem de operare intuitiv, simplu de utilizat;
 • Fluidizeaza activitatile angajatilor.

Pretul afisat este pentru 1 licenta ce se va activa pe sistemul POS. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Echipamente incluse: POS, cantar, imprimanta de etichete si cablurile necesare.  Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.