Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Retail - Software pentru vanzari

CyberITsoft Retail - Software pentru vanzari

Software pentru vanzari, compatibil cu sisteme POS cu Windows, cantare Digi si Dibal, orice tip de cititoare de coduri de bare si imprimante.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

CyberITsoft Retail este o solutie software care faciliteaza realizarea si supravegherea intregului proces de vanzare. Sunt incluse in aceasta solutie: aplicatia back-office, aplicatia pentru sistemul POS si aplicatia front-office pentru terminal mobil.

Aplicatia back-office se utilizeaza pentru introducerea de nomenclatoare ale produselor comercializate, ceea ce permite ca terminalele mobile cu aplicatia front-office sa fie folosite pentru operatiuni de intrare si iesire marfa, de transfer si de inventariere, iar pe sistemele POS cu aplicatia corespunzatoare sa fie efectuate vanzari. Veti avea permanent acces la stocuri si la solicitarile venite din partea clientilor.

Pentru produsele din nomenclatoare se pot completa informatii relevante, precum: categorii, unitati de masura, cote TVA, parteneri, puncte de lucru, depozite, locatii, documente de intrare si de iesire, transferuri de marfa, istoricul miscarilor.

Cyberitsoft Retail este conceputa pentru sisteme POS cu ecran tactil, insa se poate folosi pe orice sistem POS sau PC la care sunt conectate periferice utile precum: cititor de coduri de bare, casa de marcat, imprimanta, cantar etc. Setarile pentru casa de marcat si pentru cantar se fac direct din aplicatie.

Aplicatia se poate utiliza doar de operatori autentificati. Acestia pot efectua efectua tranzactii prin scanarea codului de bare corespunzator produselor, fie prin introducerea unor coduri numerice asociate articolelor.

Sunt permise doua variante de incasari: plata partiala sau plata totala. Optiunea de plata partiala se utilizeaza atunci cand o tranzactie se achita prin mai multe mijloace de plata: numerar, cu card sau cu tichete valorice. Dupa achitarea contravalorii bunurilor, este posibila si tiparirea unui bon pe casa de marcat.

 

Cyberitsoft Retail va permite sa efectuati operatiuni specifice caselor de marcat, precum: introducere sau retragerea unor sume de bani, tiparirea raportului X si Z, inchiderea fortata a unui bon atunci cand casa de marcat s-a blocat.

Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Retail sunt:
  • faciliteaza supravegherea operatiunilor desfasurate in locatie (magazin sau restaurant) si in depozite;
  • usureaza procedurile de intrare si de iesire a articolelor in si din stoc;
  • simplifica tranzactionarea produselor;
  • ofera informatii actuale despre stocurile existente;
  • permite desfasurarea de operatiuni specifice caselor de marcat.

Cyberitsoft Retail pentru sistemele POS este compatibila cu sistemele POS cu sistem de operare Windows XP, 7, 8, 10, cu cantare Digi si Dibal, cu case de marcat Datecs si cu orice tip de cititoare de coduri de bare si de imprimante.

Aplicatia back-office functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1.

Aplicatia front-office ruleaza pe terminale mobile Zebra, Honeywell si Datalogic cu sistem de operare Windows CE sau Windows Mobile. Sunt echipamente compatibile urmatoarele: Zebra MC45, MC55, MC2180, MC31xx, MC32xx, MC91xx, MC92xx, MC65, MC67, MC75; Honeywell Dolphin 6100, Dolphin 6510; Datalogic Skorpio X3, Memor X3, Elf, Falcon X3+.

Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru sistemul POS. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.