Mergi la conţinutul principal

Cyberitsoft Mobile OCS - Software pregatire comenzi pentru OpenCart

Cyberitsoft Mobile OCS - Software pregatire comenzi pentru OpenCart

Software pentru identificarea produselor si validarea comenzilor din OpenCart, compatibil cu terminalele mobile Zebra, Honeywell si Datalogic cu sistem de operare Windows CE sau Windows Mobile

Suport tehnic

Suport tehnic prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Descrierea aplicatiei

Cyberitsoft Mobile OCS este o aplicatie care face legatura intre terminalul mobil al angajatilor din depozit cu comenzile primite intr-un magazin online bazat pe OpenCart. Este o solutie formata din doua componente: o aplicatie pentru terminale mobile, pentru identificarea in depozit a produselor solicitate intr-un magazin online si pentru validarea comenzii si un webservice PHP care realizeaza comunicarea intre aplicatiile instalate pe terminale si magazinul online creat cu ajutorul platformei OpenCart.

 

Folosirea aplicatiei pe terminalele mobile presupune introducerea numelui de utilizator si a parolei de la autentificarea in magazinul online. Optiunile disponibile sunt:
  • identificarea: prin scanarea codurilor de bare aferente produselor din depozit, sunt disponibile informatii detaliate si stoc;
  • info comanda: afiseaza date referitoare la o comanda si eventuale comentarii adaugate de clienti;
  • validare comanda: asigura un control exact al cantitatilor din comenzile preluate din OpenCart.

Validarea unei comenzi se realizeaza fie prin scanarea unui cod de bare asociat unei comenzi sau prin alegerea comenzii dintr-o lista. Dupa identificarea unei comenzi si scanarea codului de bare aferent, pe ecran sunt afisate informatii referitoare la produsele solicitate de un client. Confirmarea produselor din comanda se face individual, prin scanarea codului de bare asociat fiecarui produs ori prin tastarea manuala a codului de bare. Este permisa doar introducerea unei cantitati egala cu cantitatea de pe comanda. Validarea in intregime a unei comenzi este notificata prin afisarea unui mesaj specific.

Toate informatiile legate de validarea comenzilor si a cantitatilor aferente sunt disponibile direct in OpenCart.

Webservice-ul PHP functioneaza prin incarcarea de fisiere in sectiunea de extensii feed-uri a OpenCart. Dupa instalare, veti putea edita informatiile referitoare la status comanda: selectie, status comanda: confirmare, IP-uri permise si  starea serviciului (activ/inactiv).

Dupa confirmarea unei comenzi pe terminal, aceasta se salveaza cu starea stabilita in "Status comanda - confirmare", se adauga istoricul de comanda cu noua stare si informatii referitoare la timpul de pregatire al comenzii, precum si la terminalul si angajatul care a confirmat comanda.

Principalele beneficii ale Rosistem Mobile OCS sunt:
  • reduce semnificativ erorile de selectare a produselor din comenzi;
  • permite confirmarea rapida a comenzilor;
  • posibilitatea setarii de multiple statusuri pentru comenzile preluate si pentru confirmarea acestora;
  • adecvat magazinelor online cu o gama mare si foarte mare de produse.

Aplicatia mobila Cyberitsoft Mobile OCS ruleaza pe terminale portabile Zebra, Honeywell si Datalogic cu sistem de operare Windows CE sau Windows Mobile. Sunt echipamente compatibile urmatoarele: Zebra MC45, MC55, MC2180, MC31xx, MC32xx, MC91xx, MC92xx, MC65, MC67, MC75; Honeywell Dolphin 6100, Dolphin 6510; Datalogic Skorpio X3, Memor X3, Elf, Falcon X3+.

Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru terminal mobil. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.