Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Mobile Inventory - Software de inventariere pentru terminale mobile

CyberITsoft Mobile Inventory - Software de inventariere pentru terminale mobile

Solutie de inventariere, compatibila cu terminalele mobile Zebra, Honeywell si Datalogic cu sistem de operare Windows CE sau Windows Mobile.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

CyberITsoft Mobile Inventory este o solutie de inventariere alcatuita din 2 aplicatii: back-office si front-office. Aplicatia back-office se foloseste pe PC pentru a sincroniza informatiile din baza de date cu cele colectate pe terminalele mobile. Aplicatia front-office se instaleaza direct pe terminalele mobile si faciliteaza efectuarea de operatiuni precum identificarea produselor, inventarierea si vizualizarea inventarelor.

Pentru efectuarea inventarului, exportati un fisier Excel din aplicatia ERP folosita. In aplicatia back-office setati modul de completare al campurilor cu datele capturate prin terminalele mobile, conform structurii fisierului Excel exportat din ERP. Tot cu ajutorul aplicatiei back-office, incarcati fisierul Excel in terminalele mobile, pentru a incepe procesul de inventariere.

In aplicatia front-office, accesand functia de Identificare puteti afla informatii despre un produs prin scanarea codului de bare corespunzator. Sunt afisate informatii referitoare la denumire, cantitatea scriptica si cantitatea fizica. Pentru folosirea functiei de Inventariere, se scaneaza codul de bare sau se introduce manual. Dupa gasirea codului de bare in baza de date se afiseaza detaliile legate de produs si este permisa introducerea cantitatii de produse constatate. Prin apasarea butonului "Salvare" se valideaza cantitatea. Daca se scaneaza un cod de bare care nu apare in baza de date, aplicatia va solicita permisiunea adaugarii respectivului produs. Functia de Vizualizare ofera situatia scanarilor efectuate pentru inventarul in desfasurare.

Transferul informatiilor colectate din terminalul mobil in PC se face prin plasarea terminalului in cradle, aplicatia de sincronizare deschizandu-se automat.

Deoarece Cyberitsoft Mobile Inventory se utilizeaza offline, se recomanda utilizarea pentru un inventar si un terminal mobil odata.

Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Mobile Inventory sunt:
  • reducerea timpului necesar pentru efectuarea inventarului;
  • identificarea rapida a produselor si eliminarea erorilor umane;
  • exportarea datelor colectate intr-un fisier Excel care poate fi importat apoi in sistemul de gestiune;
  • posibilitatea importarii datelor din inventarul scriptic si exportarea informatiilor conform inventarului fizic;
  • validarea stocului de produse in locatie si compararea datelor intre inventarierile efectuate anterior si cea in desfasurare;
  • raport de neconformitati (minusuri si plusuri), ce poate fi exportat in Excel, in fisiere text sau imprimat;
  • informatii detaliate referitoare la produsele inventariate.

Aplicatia front-office Cyberitsoft Mobile Inventory functioneaza pe terminale mobile Zebra MC45, MC55, MC2180, MC31xx, MC32xx, MC91xx, MC92xx, MC65, MC67, MC75; Honeywell Dolphin 6100, Dolphin 6510; Datalogic Skorpio X3, Memor X3, Elf, Falcon X3+.

Software-ul de management back-office functioneaza pe sisteme de operare Windows, versiunea cea mai veche suportata fiind Windows XP. Este necesar sa fie instalat si Microsoft.NET Framework 3.5.

Pretul afisat este pentru 1 licenta, 1 PC. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.