Mergi la conţinutul principal

Cyberitsoft Mobile Collector Android - contorizare numar de scanari pe terminalele mobile

Cyberitsoft  Mobile Collector Android - contorizare numar de scanari pe terminalele mobile

Software pentru contorizarea numarului de coduri scanate, compatibil cu terminalele mobile Zebra si Honeywell cu sistem de operare Android

Suport tehnic

Suport tehnic prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Descrierea aplicatiei

Cyberitsoft  Mobile Collector Android este o aplicatie mobila de contorizare a numarului de scanari cu ajutorul terminalelor portabile. Se poate utiliza pentru efectuarea numaratorilor la inventariere sau pentru validarea receptiilor.

Prin accesarea optiunii Colectare puteti sa scana coduri de bare. Aici puteti introduce denumirea si cantitatea constatata pentru respectivul cod de bare. In Lista regasiti evidenta codurilor de bare colectate. Pentru fiecare cod de bare scanat se afiseaza denumirea si cantitatea introdusa. Aveti si posibilitatea stergerii liniilor din lista. Datele colectate se pot exporta in format CSV.

In Setari gasiti cateva optiuni utile, cum ar fi:
  • afisare ultim cod de bare scanat dupa salvare: prin bifarea optiunii, codurile de bare colectate nu se sterg, ci raman afisate in continuare pe ecran, util mai ales cand se opteaza pentru scanare continua, fara introducerea cantitatii si a denumirii;
  • afisare si permitere introducerea denumirii asociate codului de bare: dupa scanarea unui cod de bare se afiseaza denumirea asociata daca exista; daca nu exista, se poate introduce una;
  • fara cantitate/cu cantitate: optiunea fara cantitate permite scanarea continua, adica a fiecarui cod de bare existent in depozit; optiunea cu cantitate permite scanarea unui cod de bare si introducerea cantitatii constatate.
Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Mobile Collector Android sunt:
    • aplicatie rapida si precisa;
    • efectuati inventare, receptii si validari;
    • importul si exportul de fisiere CSV pentru prelucrari ulterioare.

Rosistem Mobile Collector front-office ruleaza pe terminale mobile Zebra si Honeywell cu sistem de operare Android. Sunt echipamente compatibile urmatoarele: Zebra TC2X, TC5X, TC7X, TC800, Honeywell EDA5X.

Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru terminal mobil. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.