Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Inventory CTCE - Software de inventariere si comunicare a rezultatelor in CTCE

CyberITsoft Inventory CTCE - Software de inventariere si comunicare a rezultatelor in CTCE

Software pentru inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, cu transmiterea informatiilor catre sistemul integrat CTCE, compatibil cu terminalele mobile Zebra, Honeywell si Datalogic cu sistem de operare Windows CE sau Windows Mobile.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

Cyberitsoft Inventory CTCE este o solutie software de inventariere a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul integrat CTCE. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil, aplicatie de sincronizare si webservice pentru comunicare cu CTCE.

La pornirea aplicatiei Cyberitsoft Inventory CTCE este necesar sa folositi user-ul si parola din CTCE pentru autentificarea pe terminalul mobil. Pentru inventariere, selectati locatia in care se efectueaza inventarul si scanati sau adaugati manual codurile de bare atasate mijloacelor fixe si obiectelor de inventar. Dupa identificarea bunului, pentru mijloacele fixe se poate adauga persoana care utilizeaza bunul, iar pentru obiectele de inventar , cantitatea existenta. Aplicatia permite realizarea de inventare simultane in mai multe locatii. Aveti si posibilitatea sa stergeti una, mai multe sau toate inregistrarile dintr-un inventar.

Pentru transferarea informatiilor colectate in terminalele mobile in sistemul integrat CTCE, concectati terminalul mobil la PC, porniti aplicatia de sincronizare si webservice-ul.

Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Inventory CTCE sunt:
  • reducerea timpului necesar pentru efectuarea inventarelor;
  • identificare rapida a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar;
  • informatii detaliate corespunzatoare bunurilor inventariate;
  • bunurile se pot adauga automat (prin scanare) sau manual;
  • efectuarea de inventare simultane in mai multe locatii;
  • exportarea datelor colectate direct in sistemul integrat CTCE.

Aplicatia de sincronizare si webservice-ul functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1.

Aplicatia front-office ruleaza pe terminale mobile Zebra, Honeywell si Datalogic cu sistem de operare Windows CE sau Windows Mobile. Sunt echipamente compatibile urmatoarele: Zebra MC45, MC55, MC2180, MC31xx, MC32xx, MC91xx, MC92xx, MC65, MC67, MC75; Honeywell Dolphin 6100, Dolphin 6510; Datalogic Skorpio X3, Memor X3, Elf, Falcon X3+.
Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru PC si 1 licenta pentru terminal mobil. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.