Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Inventory Collector - Software de inventariere pentru cititoare de coduri de bare

CyberITsoft Inventory Collector - Software de inventariere pentru cititoare de coduri de bare

Solutie mobila de inventariere, compatibila cu cititoarele de coduri de bare Zebra CS3000, CS3070, CS4070.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

Cyberitsoft  Inventory Collector este o solutie de inventariere destinata utilizarii impreuna cu cititoare de coduri de bare Data Collector. Solutia este alcatuita din doua aplicatii: server si back-office. Aplicatia server creeaza o baza de date in care, cu ajutorul aplicatiei back-office, puteti adauga sau importa nomenclatorul de articole si lista locatiilor de inventariere. Tot cu ajutorul aplicatiei back-office puteti sincroniza datele din cititoarele pentru coduri de bare cu baza de date.

In aplicatia back-office, prin accesarea categoriei Articole, se afiseaza lista de articole ce pot fi inventariate. Pentru fiecare articol se pot seta denumirea si codul de bare corespunzator. Lista de articole se poate importa din fisiere Excel sau CSV. Categoria Locatii afiseaza locatiile in care se poate efectua inventarul. Si aceasta lista se poate importa din fisiere Excel sau CSV. Categoria Istoric inventariere va permite sa vizualizati inventarul efectuat.

Cititoarele de coduri de bare au o structura foarte simpla: sunt echipate cu doua butoane, unul de adaugare prin scanare si unul de stergere prin scanare, astfel ca si procesul de colectare a datelor este foarte simplu. Scanati codurile de bare de pe produsele dintr-o locatie si apoi sincronizati informatiile colectate de cititoare cu aplicatia Cyberitsoft Inventory Collector pentru generarea rapoartelor de inventar. Este posibila efectuarea unui singur inventar odata.

Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Inventory Collector sunt:
  • reducerea timpului necesar pentru efectuarea inventarului;
  • exportarea datelor colectate direct in fisiere Excel importabile in sisteme de gestiune;
  • posibilitatea importarii datelor din inventarul scriptic si exportarea informatiilor conform inventarului fizic;
  • selectarea locatiei sau a departamentului unde se efectueaza inventarierea;
  • validarea stocului de produse in locatie si compararea datelor intre inventarierile efectuate anterior si cea in desfasurare;
  • raport de neconformitati (minusuri si plusuri), ce poate fi exportat in Excel, in fisiere text sau imprimat;
  • informatii detaliate referitoare la produsele inventariate.

Aplicatia Cyberitsoft Inventory Collector a fost testata cu cititoare de coduri Zebra CS3000, CS3070, CS4070.

Software-ul de management back-office functioneaza pe sisteme de operare Windows, versiunea cea mai veche suportata fiind Windows XP.

Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.