Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Harvesting Management - Software pentru gestionarea recoltarii de fructe si legume cu zilieri

Cyberitsoft  Harvesting Management - Software pentru gestionarea recoltarii de fructe si legume cu zilieri

Solutie de cantarire si raportare a activitatii zilierilor la recoltarea de fructe si legume

Suport tehnic

Suport tehnic prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Descrierea aplicatiei

Cyberitsoft Harvesting Management este o solutie software care automatizeaza procesul de gestionare al activitatii de recoltare a fructelor si legumelor cu zilieri. Include aplicatie back-office si aplicatie POS.

Descrierea aplicatiei

Aplicatia back-office permite adaugarea si definirea de articole, adaugarea si definirea de tipuri de utilizatori, evidenta cantaririlor si generarea de rapoarte de activitate. Adaugati categorii de articole (legume, fructe etc.) si detalii relevante. Adaugati articole si desemnati categoria din care fac parte - veti putea sa generati raporte mult mai clare si mai detaliate. Pentru fiecare articol se poate adauga denumire, detalii suplimentare si o fotografie. Denumirea si imaginea articolului vor fi afisate si in aplicatia POS. 

Evidenta cantaririlor se poate filtra pe intervale de timp determinate. Se vor afisa urmatoarele informatii: data si ora cantaririi, denumirea articolului si a categoriei corespunzatoare, codul de bare de pe ambalaj, greutatea, numele culegatorului si al operatorului care a efectuat cantarirea, eventualele mentiuni. 

La accesarea categoriei Raport activitate se deschide o evidenta care poate fi filtrata pe intervale de timp si pe culegatori. Optional, se poate calcula si costul culegatorilor, adica se introduce suma de plata convenita pe unitate de masura iar aplicatia calculeaza automat totalul de plata pentru fiecare culegator in parte. Rapoartele de activitate se pot tipari sau exporta in format PDF ori Excel.

Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Harvesting Management sunt:

Aplicatia POS preia prin sincronizare informatii referitoare la articole, categorii si operatori din aplicatia back-office. Dupa autentificare, utilizatorii pot selecta categoriile de produse dorite si se vor afisa toate articolele din lista. Daca exista un numar mare de articole, aplicatia le va pagina automat, astfel ca pentru fiecare articol se va afisa denumirea si fotografia setate.

Dupa selectarea unui articol din lista, se deschide fereastra de cantarire in care se va prelua automat gramajul inregistrat de cantarul conectat prin portul serial RS232 COM1. Pentru preluarea codului de bare de pe ambalaj, se bifeaza casuta Ambalaj si se scaneaza codul cu un cititor de coduri de bare conectat prin USB. Urmatorul pas este stabilirea culegatorului si introducerea de emntiuni, daca este cazul.

Prin apasarea butonului Validare, datele introduse sunt salvate, alaturi de informatiile referitoare la operatorul care a efectuat cantarirea, cantitate, culegator, mentiuni, data si ora cantaririi. Toate acestea sunt disponibile in aplicatia back-office.

Solutia software Cyberitsoft Harvesting Management va ajuta sa:

  • gestionati diverse tipuri de categorii de articole si numeroase articole;
  • setati diferite tipuri de utilizatori, in functie de rolul indeplinit (manager, operator cantarire, culegator);
  • adaugati denumiri, detalii si mentiuni utile pentru fiecare articol;
  • generati rapoarte clare si detaliate ale activitatii culegatorilor;
  • lucrati cu o gama larga de sisteme POS si cantare cu eticheta.

Aplicatia back-office functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1.

Cyberitsoft Harvesting Management front-office este compatibila cu sistemele POS cu sistem de operare Windows XP cel putin si cu cantarele Digi si Dibal.

Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru sistemul POS. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.