Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Barcode Saga - Software pentru tiparirea codurilor de bare din Saga

CyberITsoft Barcode Saga - Software pentru tiparirea codurilor de bare din Saga

Software pentru crearea si tiparirea de coduri de bare din programul de gestiune Saga.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

CyberITsoft Barcode Saga este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Saga.

La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Saga. Pentru identificarea cat mai precisa a fiecarui articol din lista sunt precizate detalii referitoare la: codul de bare, codul articolului, denumire si pret de vanzare. Se pot efectua cautari dupa oricare dintre elementele de identificare.

Dupa ce ati selectat unul, mai multe sau toate articolele din lista, mergeti la urmatorul pas, unde stabiliti formatul de eticheta ce urmeaza a fi imprimat. Veti putea alege intre crearea unui format nou, modificarea unuia existent sau chiar stergerea formatelor care nu mai corespund cerintelor. Urmatoarea fereastra permite alegerea imprimantei si efectuarea altor setari specifice.
Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft Barcode Saga sunt:
  • preluarea automata din Saga a informatiilor de identificare corespunzatoare articolelor;
  • tiparirea etichetelor pe imprimante de etichete ori pe imprimante de documente, folosind coli A4 sau A5;
  • salvarea sabloanelor de etichete pentru utilizare ulterioara;
  • verificarea corectitudinii codului de bare generat de Saga;
  • adaugarea de filigran (watermark).

Cyberitsoft Barcode Saga functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1. Pentru a putea comunica cu baza de date Saga este necesar Visual FoxPro OLE DB; kitul de instalare este inclus in pachetul de instalare al aplicatiei.

Aplicatia este compatibila cu toate tipurile de imprimante termice si de documente.

Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru PC. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.