Mergi la conţinutul principal

CyberITsoft Barcode Ciel - Software pentru tiparirea codurilor de bare din Ciel

CyberITsoft Barcode Ciel - Software pentru tiparirea codurilor de bare din Ciel

Software pentru crearea si tiparirea de coduri de bare din programul de gestiune Ciel.

Suport tehnic

Suport tehnic telefonic, prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Avantajele aplicatiei:

CyberITsoft Barcode Ciel este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Ciel.

La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Ciel. Pentru identificarea cat mai precisa a fiecarui articol din lista sunt precizate detalii referitoare la: codul de bare, codul articolului, denumire si unitate de masura. Se pot efectua cautari dupa primele litere ale denumirii articolului.

Dupa ce ati selectat unul, mai multe sau toate articolele din lista, mergeti la urmatorul pas, unde stabiliti formatul de eticheta ce urmeaza a fi imprimat. Veti putea alege intre crearea unui format nou, modificarea unuia existent sau chiar stergerea formatelor care nu mai corespund cerintelor. Urmatoarea fereastra permite alegerea imprimantei si efectuarea altor setari specifice.

Principalele beneficii ale utilizarii aplicatiei Cyberitsoft Barcode Ciel sunt:
  • preluarea automata din aplicatia Ciel a informatiilor de identificare corespunzatoare articolelor;
  • tiparirea etichetelor se poate efectua pe imprimante de etichete ori pe imprimante de documente, folosind coli A4 sau A5;
  • salvarea sabloanelor de etichete pentru utilizare ulterioara;
  • verificarea corectitudinii codului de bare generat de Ciel;
  • adaugarea de filigran (watermark).

Cyberitsoft Barcode Ciel functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1. Aplicatia este compatibila cu orice imprimante termice si de documente.

Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru PC. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.