Mergi la conţinutul principal

Cyberitsoft AgriCollector - colectare coduri de bare si tag-uri RFID cu terminale mobile in agricultura

Cyberitsoft  AgriCollector - colectare coduri de bare si tag-uri RFID cu terminale mobile in agricultura

software pentru colectarea codurilor de bare sau a tag-urilor RFID scanate, compatibil cu terminalele mobile Zebra Workabout Pro 4 si modulul Agrident AIR300

Suport tehnic

Suport tehnic prin e-mail sau remote.

Retur fara griji

Retur gratuit in 15 zile de la achizitie.

Cere Oferta !
Descrierea aplicatiei

Cyberitsoft AgriCollector este o solutie software pentru colectarea de coduri de bare si tag-uri RFID in agricultura, mai ales in ferme zootehnice, utilizabila pe terminale mobile. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pentru PC.

Descrierea aplicatiei

Cu ajutorul aplicatiei front-office (de pe terminalul mobil), identificati animalele pentru operatiuni ulterioare (evidenta, control veterinar, furnizare catre anumiti parteneri etc.). Software-ul se poate folosi atat pentru scanarea codurilor de bare, cat si a tag-urilor RFID. Utilizatorii sunt informati pe loc daca un indicativ este identificat (face parte din baza de date) ori daca a mai fost scanat, pentru evitarea cititrilor duplicate. Daca se scaneaza un cod de bare sau un tag RFID care nu exista in baza de date, acesta se poate adauga. Lista indicativelor capturate este permanent vizibila pe terminalul mobil.

Aplicatia back-office (pentru PC) faciliteaza trimiterea catre terminalul mobil a unui fisier Excel care contine lista codurilor de bare sau a codurilor RFID de scanat si care se foloseste ca baza de date. Prin scanare si validare, informatiile din baza de date sunt actualizate. Pentru a fi adaugate in fisierul Excel initial, aplicatia back-office efectueaza si operatiunea de sincronizare cu PC-ul.

 

Avantajele folosirii solutiei software Cyberitsoft AgriCollector sunt:
  • permite identificarea unor anumite animale intr-un grup sau pe teren;
  • evitati munca inutila prin citiri duplicate;
  • adaptabil la procedurile de lucru deja folosite, indiferent ca folositi coduri de bare sau tag-uri RFID;
  • capacitatea de import si export fisiere Excel pentru prelucrari ulterioare.

Aplicatia back-office functioneaza pe sistemele de operare Windows, cea mai veche versiune suportata fiind Windows XP. Este necesar sa aveti instalat si Microsoft.NET Framework 3.5 SP1.

Cyberitsoft AgriCollector front-office ruleaza pe terminale mobile Zebra Workabout Pro 4 si modul Agrident AIR300.

Pretul afisat este pentru 1 licenta pentru terminal mobil, licenta pentru aplicatia de sincronizare este gratuita. Livrarea se face electronic, pe e-mail, iar licenta este gestionabila din interfata online. Pachetul contine solutia software, documentatia si manualul complet si detaliat pentru instalare si utilizare. Nu sunt incluse servicii de instalare, training sau personalizare.